Skosh products in a bathroom

Fem Saker I Ett Hållbart Badrum

Har du någonsin funderat över hur framtidens duschar skulle se ut? Hur du kan fortsätta njuta av sköna, långa duschar utan att göra ett stort avtryck på miljön? Denna vecka har vi samarbetat med Orbital Systems! Med nya och innovativa lösningar, mäter, rengör och återanvänder Orbital Shower vatten medan du duschar! Detta resulterar i att du kan spara upp till 90% vatten! Duschens återcirkulerande struktur kan dessutom spara upp till 80% energi, vilket minimerar påverkan på både miljö och plånbok.

Med miljön i fokus är hållbara och miljövänliga rengöringslösningar viktiga, det är här Skosh kommer in. Det vi erbjuder är en produkt gjord av återvinningsbar plast med ett mörkare utseende och ett extra lager för bättre hållbarhet. Tabletterna är biologiskt nedbrytbara och färgade med naturliga färgämnen som inte överförs till dina ytor. Eftersom vi vet och förstår att hållbarhet är en process, är här ytterligare fem produkter för att uppgradera ditt badrum steg för steg!

Skosh badrengöringstabletter
1. Bambustandborste

Nu när vi blir mer och mer medvetna om våra handlingar och deras påverkan på miljön är ett vanligt steg att vända sig mot hållbara, plastfria lösningar. En av dessa lösningar är tandborstar av bambu, dessa tandborstar biologiskt nedbrytbara och gjorda av hållbart odlad bambu. Genom att använda denna typ av tandborste kan du minimera din plastkonsumtion utan några större uppoffringar! De kan köpas i stort sett alla apotek och många nätbutiker
också. 

2.  Schampo- & balsamkakor

Har du någonsin funderat över hur många schampo- och balsamflaskor du har använt under din livstid? Ett enkelt sätt att minska detta plastavfall är att investera i några mindre traditionella alternativ såsom schampo- och balsamkakor. Dessa kakor är praktiska, och sparar in på både förpackningar och miljö! Fias Mode har gjort en jämförelse på de bästa schampokakorna på marknaden just nu, du kan läsa om det här.

shampoo bar
3. Fast tvål

Som en fortsättning på tipset ovan, är ett annat sätt att minska plastavfallet som du normalt producerar i ditt badrum att ersätta flytande tvål med fast. Detta alternativ är inte bara bra för miljön men kan även vara ett bra för din plånbok, beroende på vilken tvål du väljer! Utöver detta kräver fasta tvålar mindre energi för att producera, vilket ger ytterligare en fördel jämfört med de flytande versionerna. Ett exempel på denna typen av tvål, hittar du här.
Faith In Nature Hand Made Soap Rosemary 100 g
4. Säkerhetsrakhyvlar av metall

Om du sitter och tänker att dessa tips kanske inte riktigt är för dig, kan kanske detta fånga din uppmärksamhet. Rakhyvlar av metall. Detta, precis som tandborstbytet, skulle inte kräva att du offrade något steg i din normala rutin, vilket gör det till det perfekta bytet! Det finns en hel del olika märken och typer att välja mellan, ett exempel är från märket Váli och kan hittas här!

5. Naturliga rengöringsprodukter

För att sammanfatta listan, är miljövänliga rengöringsprodukter måste. Ett exempel på detta är naturligtvis Skosh, men det finns även många andra alternativ att testa. Dessa alternativ kräver lite mer förberedelse från din sida, men är enkla, billiga, och framförallt, miljövänliga. Detta är något vi kommer skriva mer om i ett kommande inlägg så håll ögonen öppna för det ;)

Naturliga rengöringsprodukter

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

1 av 3