Prenumerationstjänst för tvättmedel och diskmaskinstabletter

En prenumerationsmodell för tvättmedel och diskmaskinstabletter? 

Prenumerationstjänst, hållbar städning, diskmaskinstabletter, tvättmedel, miljövänligt

Jajamen, du läste rätt! Nu kan du beställa hem ditt miljövänliga tvättmedel samt dina diskmaskinstabletter via vår nylanserade prenumerationstjänst. Det enda du behöver göra är att fylla i hur ofta du använder produkten och därefter hittar vi en bra prenumerationsmodell åt dig så att du alltid kan ha din produkt hemma. Genom detta behöver du aldrig känna någon stress för att du håller på att få slut på diskmaskinstabletter eller tvättmedel- utan kommer alltid att ha det hemma.

Våra produkter är bra för både dig och miljön och är speciellt framtagna för att göra gott. Båda produkterna är veganska, fria från färgämnen samt parfym och dessutom är förpackningen som de kommer i helt återvinningsbar- hur bra?! Påsen som tvättmedlet kommer i går att sortera som matavfall och kartongen som diskmaskinstabletterna kommer i sorteras som vanlig kartong.
Tvättmedel, diskmaskinstabletter, prenumeration, hållbar städning, miljövänligt

Vi är så glada över att kunna erbjuda denna prenumerationstjänsten för tvättmedel och diskmaskinstabletter då vi själva vet hur jobbigt det är när man börjar få slut på produkterna. Vi vill göra det bekvämt för alla att ha tillgång till dessa produkterna hemma. Bekvämare än såhär kan det knappast bli!

Vår prenumerationstjänst passar alla oavsett om man är en småbarnsmamma eller pappa, en stor familj, bor själv eller är sambo/särbo. Vår tjänst hjälper dig välja den modell som passar dig bäst baserat på hur ofta du använder produkten i fråga.

Med denna tjänsten kommer du alltid ha möjligheten till att köra diskmaskinen eller tvättmaskinen när du helst känner för det, utan att behöva oroa dig för att du inte har diskmaskinstabletter eller tvättmedel hemma. Ni tar del av vår nya prenumerationstjänst här
Prenumerationstjänst, tvättmedel, diskmaskinstabletter, städa hållbart, miljövänligt

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now