Alla Hjärtans Dag –7 Hållbara Gåvor För Din Partner

Alla Hjärtans Dag –7 Hållbara Gåvor För Din Partner

Alla hjärtans dag är runt hörnet, en dag där man kan ge lite extra kärlek åt sin partner, sin familj eller en vän man håller kär. Det är dock lätt att man trillar över de där typiska presenterna, som inte alltid är så hållbara när det väl kommer till kritan. Därför kommer vi att ge dig några tips på vad du kan ge till din dejt på alla hjärtans dag. Detta är tips på saker som passar alla!

I second-hand butiker finns det en mängd med inredningsdetaljer, där det även finns utrymme för att vara kreativ. Det är bland annat vanligt att köra lite DIY på det man hittar i second-hand-butiker. Ser du en vas som hade passat bättre i svart än i vitt? Måla om den! Ser du några glas som du hade velat göra personligare? Måla ett eget motiv! Det finns alltid möjligheter att förvandla dina fynd till något som passar dig lite mer.

Vårt andra tips är att göra en middag med bra råvaror till din dejt. Gillar personen i fråga italienskt? Franskt? Svensk husmanskost? Överraska den du håller kär med dess favoritmiddag där du bara använder bra råvaror och gärna ekologiska produkter. Detsamma gäller om personen älskar något särskilt bakverk: ställ dig i helgen och baka personens favoritkaka, muffin eller tårta. Det kommer garanterat att göra personen i fråga superglad!

Finns det något härligare än att upptäcka nya platser tillsammans? Knappast! Tänk ut ett resmål som du tror att den andra personen hade tyckt om och bestäm en dag då ni åker iväg på en tågresa till ert drömmål. Det behöver inte vara något långt bort, utan kan vara något i närheten. Kanske finns det en skog som är perfekt för picknick som bara ligger en bit bort? Eller varför inte en stad ni inte upptäckt än, men som egentligen ligger ganska nära er? Det finns en mängd bra anledningar till varför man borde åka tåg: det är både bekvämt, bättre för miljön än att exempelvis åka bil, ni kan äta samtidigt som ni reser och behöver inte tänka på mer än att ni bara ska komma med tåget.

Är du pysslig av dig? Då finns det mängder med alternativ som du kan skapa till den du håller kär. Det finns mängder med olika material man kan skapa i och med från hobbybutiker, som exempelvis lera, garn, papper och målarfärg. Varför inte skapa en skål, en vas, en mössa eller något annat som du vet att personen i fråga hade tyckt om?

Är du kanske mer av den händige typen, den som älskar att sätta ihop IKEA-möbler eller är den som sätter upp lampor och förbättrar hemmet? Kanske är detta något du skulle kunna ge bort i present till den du håller kär? Eller att du rentav överraskar personen i fråga genom att reparera något som länge bara legat i en vrå och inte blivit gjort? Det är en väldigt fin gest att ge bort en tjänst till någon, särskilt om det är något personen själv inte kan göra eller hunnit med att göra.

Gillar personen att fotografera, fiska eller träna? Det finns en mängd olika föreningar och organisationer där man kan bli medlem.

Du skulle också kunna ge bort ett medlemskap till den du håller kär. Gillar personen att fotografera, fiska eller träna? Det finns en mängd olika föreningar och organisationer där man kan bli medlem. Kanske har personen i fråga inte kommit till skott med att göra det, eller så är det något personen aldrig ens funderat över men som du vet att hen hade tyckt om. Oavsett vad så är det en fin present att ge bort.

Det sista vi vill tipsa om är såklart våra hållbara rengöringsprodukter! Det finns väl inget bättre än att ha effektiva, hållbara, miljövänliga städprodukter hemma som dessutom är snygga?! Till den du håller kär skulle vi rekommendera att ge bort ett Startkit!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3