ARTIKEL I BLICKFÅNGET

SAMLAD EXPERTKUNSKAP 

Passionen för miljövänlig rengöring och därav starten på Skosh hade sin början för hela tre år sedan. Under dessa tre år har vi samlat på oss otaliga tips och tricks för att sänka våra ekologiska fotavtryck som kan appliceras i våra vardagliga liv. Med syftet att inspirera och utbilda har vi skapat vår bloggsida där vi kommer samla våra hållbara tips – stora som små. Få de senaste tipsen och håll dig uppdaterad genom att signa upp till vårt nyhetsbrev!

FLER BLOGGINLÄGG

Hur du skapar en lite mer hållbar höst-look

Rutinerna är tillbaka, löven blir gulare och gulare för varje dag och solen verkar blir allt mer svårflörtad. Med andra ord, hösten är här.

ICA är nu med på resan mot minskat plastavfall!

Vi är så glada att kunna dela med oss av nyheten att utvalda Ica-butiker runt om i Malmö nu har valt att ta ställning gentemot engångsplast i deras rengöringshyllor. Att återförsäljare hos en av Sveriges ledande dagligvaruhandel vidtar åtgärder mot engångsplast och stöttar vår mission är glädjande att se.

Skosh is Sweden's most innovative plastic-waste prevention start-up!

Whoop whoop! We're happy to announce that we have been awarded by the Scandinavian Business Awards 2022 with the title: "Most Innovative Plastic Waste Prevention Start-Up - Sweden"- sounds good, doesn't it?

How Skosh is empowering your supermarket shelves

How to ship 63 kg instead of 4.5 tons? Simple! Remove the 95% water from your ordinary cleaning product, compress the remaining cleaning ingredients into a tablet and benefit from the weight and space efficiencies. Voila - logistical operations and our environment say thank you!

Earth Hour - Tillsammans För Klimatet

På lördag släcker vi lampan under en timme. Det är en tydlig signal till alla de som bestämmer i världen och har för många kommit att bli en speciell och högtidlig stund. Det finns mycket vi kan göra både innan, under och efter Earth Hour som hålls den sista lördagen i mars varje år. 

Global Recycling Day - Tänk Möjligheter, Inte Avfall

Vi människor har konsumerat mer av jordens naturresurser under de senaste 50 åren än någonsin tidigare. 40% av världens råvaror försörjs av återvunnet material; "skräp" som legat mitt framför ögonen på oss hela tiden, slängts i våra soptunnor. Om vi istället återvinner vårt avfall, hjälper vi till att bevara jordens naturresurser.

HELA SORTIMENTET

RENGÖRINGSMEDEL 

Flaskor + Tabletter

VISA PRODUKTER

DISKMASKINSTABLETTER

Plastfria

VISA PRODUKTER

PROBIOTISK RENGÖRING

Aktiva ingredienser 

VISA PRODUKTER

HAPPY SiNK x SKOSH

Städtillbehör

VISA PRODUKTER

TVATTMEDEL

Allergi- och barnvänligt

VISA PRODUKTER

HELA SORTIMENTET

RENGÖRINGSMEDEL 

Flaskor + Tabletter

VISA PRODUKTER

DISKMASKINS-
TABLETTER

Plastfria

VISA PRODUKTER

PROBIOTISK
RENGÖRING

Aktiva ingredienser 

VISA PRODUKTER

HAPPY SiNK x
SKOSH

Städtillbehör

VISA PRODUKTER

TVÄTTMEDEL

Allergi- och barnvänligt

VISA PRODUKTER