ARTIKEL I BLICKFÅNGET

Skosh vs Den smutsiga städindustrin

Har du någon gång reflekterat över städindustrin? Hur den ser ut i dagsläget och vad som skulle kunna förbättras? För faktum är att städindustrin är inte så ren som den ger sken av att vara. Vi tar upp varningssignalerna du bör ha koll på och går igenom vad som gör industrin så smutsig idag och vart förändring kan ske.

SAMLAD EXPERTKUNSKAP 

Passionen för miljövänlig rengöring och därav starten på Skosh hade sin början för hela tre år sedan. Under dessa tre år har vi samlat på oss otaliga tips och tricks för att sänka våra ekologiska fotavtryck som kan appliceras i våra vardagliga liv. Med syftet att inspirera och utbilda har vi skapat vår bloggsida där vi kommer samla våra hållbara tips – stora som små. Få de senaste tipsen och håll dig uppdaterad genom att signa upp till vårt nyhetsbrev!

FLER BLOGGINLÄGG

Earth Hour - Tillsammans För Klimatet

På lördag släcker vi lampan under en timme. Det är en tydlig signal till alla de som bestämmer i världen och har för många kommit att bli en speciell och högtidlig stund. Det finns mycket vi kan göra både innan, under och efter Earth Hour som hålls den sista lördagen i mars varje år. 

Global Recycling Day - Tänk Möjligheter, Inte Avfall

Vi människor har konsumerat mer av jordens naturresurser under de senaste 50 åren än någonsin tidigare. 40% av världens råvaror försörjs av återvunnet material; "skräp" som legat mitt framför ögonen på oss hela tiden, slängts i våra soptunnor. Om vi istället återvinner vårt avfall, hjälper vi till att bevara jordens naturresurser.

(För) Länge Lever Disksvampen

Reflekterar du någonsin över disksvampen som ligger och luftar på diskbänken? Transporteras den mellan olika rum? Från diskbänken till badrummet? 

NYA MÅL FÖR EN HÅLLBAR KONSUMTION

FN:s miljöförsamling UNEA har beslutat att konkreta åtgärder och globala mål för en hållbar produktion och konsumtion av plastprodukter kommer att inledas.

Gör hållbarhet ännu roligare tillsammans med dina vänner! 

Våren är runt hörnet och vad passar väl bättre än att hitta på något roligt med sina vänner? Vi listar de bästa, hållbara aktiviteterna för dig och dina vänner i år som inte behöver kosta en förmögenhet.

The Great Pacific Garbage Patch - Vad är det och hur påverkar det oss?

Har du hört talats om The Great Pacific Garbage Patch? Platsen där mycket av vår bortkastade plast hamnar, och förstör det marina livet. En plats fylld med plast, som vi borde hjälpas att städa upp tillsammans.

HELA SORTIMENTET

RENGÖRINGSMEDEL 

Flaskor + Tabletter

VISA PRODUKTER

DISKMASKINSTABLETTER

Plastfria

VISA PRODUKTER

PROBIOTISK RENGÖRING

Aktiva ingredienser 

VISA PRODUKTER

HAPPY SiNK x SKOSH

Städtillbehör

VISA PRODUKTER

TVATTMEDEL

Allergi- och barnvänligt

VISA PRODUKTER

HELA SORTIMENTET

RENGÖRINGSMEDEL 

Flaskor + Tabletter

VISA PRODUKTER

DISKMASKINS-
TABLETTER

Plastfria

VISA PRODUKTER

PROBIOTISK
RENGÖRING

Aktiva ingredienser 

VISA PRODUKTER

HAPPY SiNK x
SKOSH

Städtillbehör

VISA PRODUKTER

TVÄTTMEDEL

Allergi- och barnvänligt

VISA PRODUKTER