Städjättarna är en av de största bovarna. 

Från de djupaste av havsbottnar till våra egna blodådror, plast finns bokstavligen överallt. Forskare uppskattar att det finns mer än 150 miljoner ton plast i våra hav och den siffran ökar lavinartat för varje år som går. Sanningen är att många av de vardagsprodukter som vi köper hem är de dolda bovarna i dramat. Hela 3 rengöringsföretag finns med på listan över de 10 mest plast-förorenande företagen i världen. 

See more

1 tablett = 1 räddad flaska

Vi vet att återanvändning är framtiden och var trötta på att bidra till det växande berget av plast i våra hav. Det är här våra rengöringstabletter kommer in. Lös upp en tablett med vatten i en återanvändbar flaska och börja städa! Återanvänd flaskan för alltid, på så sätt räddar varje tablett som du använder en flaska i engångsplast från att hamna i våra hav.

PRODUKTER

Hur kan du bidra?

Vi vill ha med alla på tåget mot mindre plast i våra hav vilket är därför vi bjuder in dig till vårt Ambassadörsprogram. Inspirera folk i din omgivning eller online att bidra till renare hav samtidigt som du får tillgång till suveräna förmåner!

BLI AMBASSADÖR 

Varför 1.000.000 flaskor?

Tills maj 2023 vill vi se till att rädda 1.000.000 engångsflaskor från att hamna i våra hav. Vi vill bidra till förändring och för att göra det måste vi sikta högt. Vi vill visa att det går att städa hållbart och att återanvändning är möjligt, till och med inom städning.